Theo Huibers

Trends spotten

Waar kan ik als bestuurder of toezichthouder de laatste relevante trends spotten?” deze vraag wordt mij regelmatig naar aanleiding van een lezing over disruptieve innovaties gesteld. Enerzijds komt deze vraag vaak voort uit gemakszucht. Is er niet één website waar alle trends op staan? Één congres waar ik heen kan gaan waar alles wordt behandeld? Één boek dat ik kan lezen dat het allemaal verklaart?

Anderszijds is het ook een eerlijke vraag die voortkomt uit oncomfortabelheid, de bestuurders weten echt niet waar ze het moeten zoeken. Een enorme behoefte aan kennis maar niet weten waar te beginnen.

Hieronder een overzicht van trendssites die ik zelf regelmatig raadpleeg voor mijn lezingen. Gesorteerd op datum, alvast een mooi startpunt:

Hilversum, 11 augustus 2019

Verder Bericht

Vorige Bericht

© 2024 Theo Huibers

Thema door Anders Norén